2024'de tüm istihdam kolları değişiyor: Hızlı para kazanma süreci başladı. Geleneksel yapılar bir bir bozulacak. İşte yeni yılı şekillendirebilecek 10 iş trendi

2024 yılının gelişiyle birlikte istihdam noktasında da çeşitli değişimler meydana gelmeye başladı. İşte 2024 yılını şekillendirebilecek 10 iş trendi...

Google Haberlere Abone ol
2024'de tüm istihdam kolları değişiyor: Hızlı para kazanma süreci başladı. Geleneksel yapılar bir bir bozulacak. İşte yeni yılı şekillendirebilecek 10 iş trendi

Yeni yıla giriş yaptığımız şu günlerde pek çok konu araştırıldığı gibi istihdam türlerinde farklılaşma süreçleri de çoğu genç tarafından takip ediliyor.

Bilhassa Z kuşağının odaklanma süreçlerinin çok daha kısa süreli olması, az eforla çok para kazanabilme mottosunun ortaya çıkmasına neden oluyor.

Yeni yılda dünyası trendlerine ilişkin detaylı bir derleme yapan Yönetim danışmanı, eğitmen, yazar Canan Duman, şu maddeleri sıraladı.

İş dünyasında başarılı olabilmek, yaptığınız yahut yapacağınız işe mutlu olabilmek için öncelikli olarak yeteneklerinizi göz önünde bulundurmayı, iyi eğitim almayı, pratik olmayı ihmal etmeyin.

İşte yeni yılın iş trendleri...

YENİ YILIN 10 İŞ TRENDİ: GELENEKSEL YAPILAR BOZULABİLİR

Yönetim danışmanı, eğitmen, yazar Canan Duman, 2024 iş dünyası trendlerini yazdı.İş dünyası köklü değişimlerin yaşanacağı bir yıla daha hazırlanıyor. İşte yeni yılı şekillendirebilecek 10 iş trendi: 

Ücret enflasyonunun kurumsal sürdürülebilirlik üzerinde baskı yaratması

'Kariyer desteği', trendi ile çalışanların 2024'te kendilerini korumaya çalışması

Beceriye dayalı işe alımın yaygınlaşması

Ofise dönüşün devam etmesi

Liderlikte nesil değişikliklerinin olması

Liderlere yönelik beceri taleplerinin artması

Yapay zekâ becerisinin daha fazla iş ilanına ve iş tanımına girmesi

Çevresel sürdürülebilirliğe vurgunun artması

Tükenmişlikle mücadele edilmesi

Gig ekonomisinin büyümeye devam etmesi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin