2024 kehanetleri ortaya çıktı. Taht savaşları başlıyor. 1500'lü yıllardan bugünleri gördü. Duyunca çok şaşıracaksınız

Nostradamus'un 2024 kehanetleri şaşkına çevirdi. Nostradamus'un kehanetleri ortaya çıkmaya başladı. İngiltere Kralı 3. Charles'a kanser teşhisi kondu. Bu hastalığın duyulmasıyla birlikte Fransız kahin Nostradamus'un 1566'da ölümünden sonra yapıldığı iddia edilen kehanetler İngiliz medyasında gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
2024 kehanetleri ortaya çıktı. Taht savaşları başlıyor. 1500'lü yıllardan bugünleri gördü. Duyunca çok şaşıracaksınız

Kral Charles'ın kanserle mücadele ettiği ve tedavisinin olumlu bir şekilde ilerlediği açıklandı. Başbakan Rishi Sunak, "Neyse ki bu durum erken fark edildi. Hepimiz tedavisinin başarılı olmasını diliyoruz ve dua ediyoruz." dedi.

Ancak, Nostradamus'un 2024 kehanetleri arasında yer alan "tahttan düşüş" iddiası, olumsuz ihtimalleri akıllara getirdi. Fransız kâhin Nostradamus'un öngörüsüne göre Kral Charles, annesinin ölümünün ardından 2022'de çıktığı tahtı bu yıl terk edecek. Reading'in yorumuna göre, kehanet Charles'ın büyük oğlu William'ın değil, küçük oğlu Harry'nin tahta geçebileceği yönünde.

Prens Harry'nin 2020'de ailesine tepki gösterip eşiyle birlikte ABD'ye taşınması ve babasının hastalığını öğrenince Londra'ya geri dönmesi, Nostradamus'un iddialı kehanetini gündeme taşıdı. Akıllara şu soru da geliyor: Kraliyet ailesi, bu beklenmedik dönemde Nostradamus'un gölgesinde taht savaşlarına hazır mı?

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin