1 haftada göbekte 1 dirhem yağ bırakmıyor: İbrahim Saraçoğlu göbek eriten kür tarifi verdi. Yaz gelmeden başlayın

Göbek bölgesinde bulunan yağları kısa sürede eritmeye yardımcı olan doğal formülü İbrahim Saraçoğlu verdi. İşte göbek bölgesinde yağları eriten o mucize kür...

Google Haberlere Abone ol
1 haftada göbekte 1 dirhem yağ bırakmıyor: İbrahim Saraçoğlu göbek eriten kür tarifi verdi. Yaz gelmeden başlayın

Hemen herkesin en büyük problemlerinden bir tanesi şüphesiz göbek bölgesinde biriken ve inatçı şekilde gitmeyen yağlardır.

Göbek bölgesinde biriken yağların en büyük nedeni şüphesiz sağlıksız ve hazır gıdaların fazlaca tüketilmesi dolayısıyla meydana gelebilen bir durum olurken, göbek bölgesinde bulunan yağları kısa sürede yok etmenin formülünü İbrahim Saraçoğlu verdi.

Bu kürü düzenli olarak uyguladığınızda ve tabii yeme alışkanlıklarınızı değiştirdiğinizde tüm kilolarınızdan ve yağlarınızdan kısa sürede kurtulabileceksiniz. İşte göbek gölgesinde yağları yakmaya yardımcı olacak o etkili kürün detayları...

GÖBEK BÖLGESİNDE TEK BİR YAĞ KALMAYACAK!

Göbek bölgesinde bulunan yağları kısa sürede yok edecek kürü İbrahim Saraçoğlu tüm detaylarıyla açıkladı. Bu kür göbek bölgesinde yağları yakmasının yanı sıra aynı zamanda kalp ve damar sağlığına da son derece iyi geldiğini söyledi. 

İşte kilo ve yağ kaybını desteklemeye yardımcı olacak o mucizevi kür için gerekli olan malzemeler;

Malzemeler:

12 adet taze maydanoz
1 diş sarımsak (Çin sarımsağı olmaz)
Yarım su bardağı su
2 yemek kaşığı kadar taze sıkılmış limon suyu

Yapılışı;

Maydanozları güzelce yıkayın. Yıkama işleminden sonra ister minik minik olacak şekilde doğrayın ya da robottan geçirin.

Sarımsağı soyun ve güzelce ezin.

Ezilmiş sarımsak ve doğranmış maydanozu uygun bir kabın içerisinde güzelce karıştırın.

Ardından üzerine yarım su bardağı su ve 2 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra tüketmeye hazır.

Sarımsak ve maydanoz kürünü her gün taze şekilde hazırlamanız ve gece yatmadan evvel tüketmeniz gerekiyor. Karışımı tükettikten sonra üzerine 1 su bardağı da su içmeniz gerek.

Bu kürü 9 gün boyunca uygulayın ardından 2 hafta boyunca ara verin. İstenilen kiloya ulaşıncaya dek uygulayabilirsiniz.

 

Yukarıda yer alan bilgilen tamamıyla genel bilgiler olup, her kişinin bünyesinde farklı etkiler gösterebilmektedir. Dolayısıyla kürü uygulamadan evvel uzman bir hekime danışmayı ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin