2021 MTV Video Müzik ödülleri töreninde kavga çıktı

New York'ta gerçekleşen 2021 MTV Video Müzik Ödülleri töreninde ünlü boksör Conor McGregor ile rap şarkıcısı Machine Gun Kelly arasında kavga çıktı. İrlandalı boksör, "Süt çocuklarıyla dövüşmem, gerçek dövüşçülerle dövüşürüm" dedi.

Google Haberlere Abone ol

Haber Global'in aktardığına göre, İrlandalı boksör Conor McGregor ile Amerikalı rap şarkıcısı Machine Gun Kelly, 2021 MTV Video Müzik Ödülleri kırmızı halısında kavga etti.

 33 yaşındaki sporcu, önceki gece New York’taki Barclays Center’da gerçekleşen ödül gecesinde, 31 yaşında şarkıcı Machine Gun Kelly ve sevgilisi Megan Fox kırmızı halıdayken öfkeli hareketleriyle objektiflere yansıdı.

McGregor, kalabalığın arasında elindeki içki bardağını fırlatırken görüntülendi. Öfkeli yüz ifadesiyle hareket eden McGregor’ı korumaların tutması ve engellemesi dikkat çekti.

Conor McGregor, geceye eşi Dee Devlin ile katıldı ve kırmızı halıda birlikte poz verdi. Ödül töreninde sahneye de çıkan ünlü boksör, Kanadalı şarkıcı Justin Bieber’a ödül verdi.

Machine Gun Kelly de cesur kıyafetiyle gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri olan 35 yaşındaki Megan Fox ile kırmızı halıda poz verdi.  

"KONUŞMAMIZA İZİN YOK"

Kırmızı halı röportajlarında Variety dergisi muhabiri, Machine Gun Kelly’ye McGregor ile aralarındaki kavganın nedenini sorunca, ünlü şarkıcı eliyle mikrofona vurarak cevap vermemeyi tercih etti.

Sevgilisinin elinden tutarak giderken, Megan Fox da soru soran gazeteciye, “Konuşmamıza izin yok” demekle yetindi.

Entertainment Tonight’ın muhabiri de McGregor’a aynı soruyu sordu. Ünlü dövüşçü, kavganın nedenini açıklarken, “aralarında hiçbir şey olmadığını” savundu.

"SÜT ÇOCUKLARIYLA DÖVÜŞMEM"

McGregor, “O çıkageldi ve bilmiyorum. Çocuğu tanımıyorum. Benimle hiçbir şeyi olmadı. Ben sadece gerçek dövüşçülerle, gerçekten savaşan insanlarla dövüşürüm; ne demek istediğimi biliyorsunuz. Kesinlikle küçük süt çocuğu rap’çilerle dövüşmem. O çocuğu hiç tanımıyorum. Hakkında Megan Fox ile birlikte olması dışında bir şey bilmiyorum” şeklinde konuştu.