WhatsApp bu yenilikle çok konuşulacak! WhatsApp mesajlarına sabitleme özelliği geldi: Grup sohbetlerinde bile uygulanabilecek. WhatsApp mesaj sabitleme nasıl kullanılır?

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma programlarından biri olan WhatsApp'ın yeni özelliği duyuruldu. Bundan böyle WhatsApp mesajları sabitlenebilecek. Yeni özellik grup sohbetlerinde de kullanılabilecek. Peki WhatsApp mesaj sabitleme nasıl kullanılır?

Google Haberlere Abone ol
WhatsApp bu yenilikle çok konuşulacak! WhatsApp mesajlarına sabitleme özelliği geldi: Grup sohbetlerinde bile uygulanabilecek. WhatsApp mesaj sabitleme nasıl kullanılır? - Resim: 1

Dünyanın hemen hemen her köşesinde en çok kullanılan anlık mesajlaşma programlarından biri olan WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Kullanıcılarına kolaylık sağlamak amacıyla yeni özelliklerini tek tek aktifleyen WhatsApp bu kez programa mesaj sabitleme özelliği getirdi.

Artık önemli mesajlar unutulmasın diye sohbetlere mesaj sabitlenecek. Üstelik bu yeni özellik grup sohbetlerinde de kullanılabilecek. Yeni özellik sınırlı geldi. WhatsApp şimdilik sadece 3 mesajı sabitleyebilme hakkı sunuyor. Her sohbet için kullanıcılar en fazla 3 mesajı sabitleyebilecek.

Peki WhatsApp mesaj sabitleme nasıl kullanılır?

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi