Twitter çöktü mü? (21 Aralık) Twitter'da yazılanlar görünmüyor. Twitter'da yine sorun var. Bakanlık'tan açıklama geldi

Elon Musk tarafından satın alınan Twitter yeni adıyla X çöktü mü? Twitter'da sorun olduğu kullanıcılar tarafından bildiriliyor. Karşılaşılan sıkıntı sonrası ''Twitter çöktü mü?'' sorusu öne çıktı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan da konuyla ilgili açıklama geldi. Twitter'daki sorun yaklaşık 1 saat sonra giderildi. Konuyla ilgili henüz kurumsal bir açıklama gelmedi.

Google Haberlere Abone ol
Twitter çöktü mü? (21 Aralık) Twitter'da yazılanlar görünmüyor. Twitter'da yine sorun var. Bakanlık'tan açıklama geldi

X platformunda kullanıcılar zaman zaman çeşitli sorularla karşılaştıklarını bildiriyor. 21 Aralık sabahı da da aynı durum yaşandı ve eski adı ile Twitter'da sıkıntı olduğu öne sürüldü.

TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ?

Twitter'da bir sorun yaşanıyor. En çok tercih edilen sosyal medya platformu olan Twitter'da kullanıcıların yaptıkları paylaşımlar görünmüyor. Dahası eski paylaşımları da görünmüyor.

Twitter'da Elon Musk satın aldıktan sonra pek çok güncelleme yapıldı. Her güncellemede bu ve benzeri problemlerin sık sık yaşandığı biliniyor.

Öte yandan kullanıcılar Twitter mı çöktü internette mi sıkıntı var bu sorunun cevabını arıyor.

Hem masaüstünden hem telefonlarından uygulamaya giren kullanıcılarda aynı problem yaşanıyor.

İlerleyen zamanda problemin giderileceği tahmin edilirken kullanıcılar bu durumla sık sık karşılaştıkları için isyan etti. 

BAKANLIK'TAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan açıklama yaptı.

"Twitter'ın bazı servislerinde global kaynaklı kesintiler yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Süreç Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezimiz tarafından takip ediliyor" dedi. 

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Twitter'da yaşanan sorun yaklaşık 1 saat sonra çözüldü. Henüz sorunun neden kaynaklandığıyla ilgili kurumsal bir açıklama gelmedi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin