Fallout dizisi ile ilgili flaş gelişme. Dünyaca ünlü oyun Fallout uyarlaması dizi Amazon Prime Video'da yayımlanacaktı, sürpriz bir karar alındı: Twitch üzerinden ücretsiz izlenecek

Bethesda tarafından piyasaya sürülen ünlü post-apokaliptik RPG video oyunu serisi Fallout uyarlaması dizi Amazon Prime Video'da yayınlanacaktı. Birçok oyun tutkununun da merakla beklediği dizi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Fallout dizisi ile ilgili flaş gelişme. Dünyaca ünlü oyun Fallout uyarlaması dizi Amazon Prime Video'da yayımlanacaktı, sürpriz bir karar alındı: Twitch üzerinden ücretsiz izlenecek

Oyun severler arasında çok popüler bir post-apokaliptik RPG video oyunu serisi olan Fallout dizi oldu. Amazon ve Bethesda tarafından hazırmlanan dizi 11 Nisan 2024'te Amazon Prime üzerinden yayımlanacak.

Uzun süredir merakla beklenen Fallout ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Amazon Prime Video platformunda yayınlanacağı açıklanan dizi Twitch üzerinden ücretsiz izlenecek. Sadece ilk bölümünün Twitch üzerinden izleneceği dizinin yönetmeni Lisa Joy ve Jonathan Nolan oturuyor. Twitch hesabı oluşturmadan izlenebilecek yayında yorum yapılamayacak. Geri kalan bölümleri izlemek için Prime Video hesabına ihtiyaç duyulacak.

Shift Delete sitesinde yer alan habere göre Amazon çatısı altındaki popüler dijital yayın platformu Twitch, Prime Video aboneliği olmayanlar da dahil olmak üzere tüm herkesin Fallout dizisinin ilk bölümünü ücretsiz olarak izleyebileceğini açıkladı. Buna göre yapım, 11 Nisan'da belirli Twitch kanalları üzerinden yayınlanacak.

Bununla birlikte ilk bölümün gösterileceği yayını izlemek için Twitch hesabının zorunlu olmayacağı da belirtiliyor. Tabii oturum açmayınca yorum yapılamayacağını belirtelim. Bu noktada hesap oluşturmanın ücretsiz olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

HANGİ KANALLAR FALLOUT YAYINLAYACAK?

11 Nisan'da Fallout dizisinin ilk bölümünü ücretsiz şekilde izleyebileceğiniz Twitch kanalları şu şekilde sıralandı;

Shroud
BrookAB
TheOnlyRyann
DEERE
CohhCarnage
KingGothalion
TheBronzeGirl
DansGaming
SweeetTails
Elspeth
Techniq
Swiftor
GassyMexican
Tooniversal
bloodyfaster

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin