Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş, Ankaragücü ile eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş sahasında ağırladığı Konyaspor'u, Salih Uçan ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-0 mağlup etti. Yarı finale yükselen Beşiktaş, Ankaragücü ile eşleşti.

Google Haberlere Abone ol
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş, Ankaragücü ile eşleşti

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde Konyaspor'u ağırladı.

Son haftalardaki formda performansıyla dikkat çeken Beşiktaş iyi gidişatını Ziraat Türkiye Kupası'nda da devam ettirdi ve Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Beşiktaş'a turu getiren golleri 32. dakikada Salih Uçan ve 58. dakikada Cenk Tosun kaydetti.

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Fenerbahçe'yi 3-0 gibi net bir skorla eleyip büyük bir sürprize imza atan Ankaragücü ile kozlarını paylaşacak.

SALİH UÇAN'A MAÇ ÖNCESİ PLAKET VERİLDİ

Tüpraş Stadı'nda Beşiktaş'ın 400'üncü golünü atan Salih Uçan'a, maç öncesinde plaket verildi.

Siyah-beyazlıların yeni stadındaki 400'üncü golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Eyüpspor karşısında kaydeden tecrübeli oyuncunun plaketini asbaşkan Onur Göçmez verdi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen Beşiktaş, Ankaragücü ile eşleşti

Salih Uçan ayrıca 5 maçlık aranın ardından 11'de kendine yer buldu. Ligde Trabzonspor, Kayserispor maçlarının yanı sıra kupadaki Antalyaspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan tecrübeli oyuncu, Konyaspor ve İstanbulspor mücadelelerinde oyuna sonradan dahil olmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin