Yusuf Yazıcı yeniden Süper Lig'de, üç yıllık imza atıldı. Bu kez Trabzonspor'a rakip olmaya geliyor

Lille ile sezon sonunda sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Yusuf Yazıcı, Beşiktaş'a transfer olmayı kafaya koydu. Lille'de şahane bir performans sergilese de Türkiye'de de şampiyonluk yaşamak isteyen Yusuf Yazıcı, Beşiktaş'a haber gönderdi. Yusuf Yazıcı ve Beşiktaş sezon sonunda imzaları atmak için masaya oturacak.

Google Haberlere Abone ol
Yusuf Yazıcı yeniden Süper Lig'de, üç yıllık imza atıldı. Bu kez Trabzonspor'a rakip olmaya geliyor
Arşiv

Türkiye futbol tarihine geçen bonservis bedeliyle 2019 yılında Trabzonspor'dan Lille'e transfer olan Fransız ekibiyle şampiyonluklar yaşayan Yusuf Yazıcı'yı Türkiye özlemi sardı.

Bu sezon attığı gollerle Lille'in yine hücumdaki en büyük silahlarından birisi olan Yusuf Yazıcı, Fransız ekibiyle sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Daha önceki transfer dönemlerinde adı Galatasaray ve eski kulübü Trabzonspor ile anılan Yusuf Yazıcı herkesi şaşırtarak Beşiktaş'a transfer için mesaj yolladı.

Beşiktaş'taki yeni yapılanmanın kendisini oldukça heyecanlandırdığı öğrenilen Yusuf Yazıcı, Lille ile sözleşmesi biter bitmez Beşiktaş ile transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş ile üç yıllık mukavaleye imza atması beklenen Yusuf Yazıcı, bu sezon Lille formasıyla 30 resmi maçta 10 gol ve 3 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin