Yıllardır süren inadı kırıldı. Anderson Talisca dört yıllığına imzayı attı ve Süper Lig'e geri döndü

Her transfer döneminde adı Süper Lig'in devleriyle anılan Anderson Talisca bu kez inadını kırdı ve Galatasaray'a yeşil ışık yaktı. Sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan ve 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen Al Nassr'dan ayrılmayı düşünen Anderson Talisca formasını giymek istediği takımların ilk sırasına Galatasaray'ı koydu.

Google Haberlere Abone ol
Yıllardır süren inadı kırıldı. Anderson Talisca dört yıllığına imzayı attı ve Süper Lig'e geri döndü
Arşiv

Beşiktaş'ta yaptığı patlamayla Türkiye'ye damga vuran ancak daha sonra yaptığı kulüp seçimleriyle birçok futbol otoritesinin kariyerine ihanet ettiğini düşündüğü Anderson Talisca için yeniden Türkiye yolu gözüktü.

Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo ile en büyük hücum kozu olan Anderson Talisca geçirdiği mutsuz sezonun ardından bir de üstüne sakatlık yaşadı. Sezonun geri kalan maçlarında forma giyemeyeceği kesinleşen Anderson Talisca hakkında ise Mısır basını flaş bir Galatasaray iddiası ortaya attı.

Mısır basınından Dot Gulf'un haberine göre, Kevin De Bruyne transferiyle kadroda düşünülmeyen Talisca kariyerinde yeniden patlama yapabilmek için Türkiye'ye dönme kararı aldı. Özellikle yaz transfer döneminde Galatasaray ile sık sık görüşme gerçekleştiren Talisca'nın bu kez ikna olduğu ve Galatasaray'a da atacağı sözleşmenin dört yıllık olacağı iddia edildi.

Al Nassr formasıyla bu sezon 25 maçta görev yapan Anderson Talisca 25 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin