Yeni transfer bedavaya geldi. Manchester United'da yaşanan kriz Fenerbahçe'ye yaradı

Kanat ve forvet bölgesine devre arasında takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe aradığı ismi Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United'da buldu. Anthony Martial için devreye girecek Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek Martial'i bedelsiz olarak kadrosuna katmaya çalışacak.

Google Haberlere Abone ol
Yeni transfer bedavaya geldi. Manchester United'da yaşanan kriz Fenerbahçe'ye yaradı
Arşiv

Devre arasında Ryan Kent, Joshua King ve Michy Batshuayi gibi isimlerle yollarını ayırması beklenen Fenerbahçe'de hem kanat hem de forvet için arayışlar sürerken gündeme Anthony Martial ismi geldi.

Manchester United'da yaşanan dalgalı sezonda istediği süreyi bir türlü bulamayan Anthony Martial, Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi. Fenerbahçe devre arası transfer döneminde Anthony Martial için Manchester United'a kiralama teklifi götürecek. Martial'in performansından memnun kalınırsa Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Martial'i bedelsiz olarak kadrosuna katacak.

Erik ten Hag yönetimindeki Manchester United'da bu sezon en fazla 84 dakika sahada kalabilen Anthony Martial'in, Fenerbahçe'den gelecek teklife de sıcak baktığı öğrenildi.

2015 yılında Monaco'dan 60 milyon Euro gibi yüksek bir bonservisle transfer edilen Anthony Martial, ManU formasıyla çıktığı 316 maçta 90 gol ve 55 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin