Yedek kalınca Galatasaray ile bağları koptu. Okan Buruk ile tartışması sonunu getirdi

Trabzonspor maçında sergilediği muazzam performansın ardından Tete'nin gerisinde kalarak yedek kulübesine hapsolan Wilfried Zaha, Galatasaray ile bağlarını kopardı. Yedek kaldığı için Okan Buruk ile tartışma yaşayan Wilfried Zaha sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Yedek kalınca Galatasaray ile bağları koptu. Okan Buruk ile tartışması sonunu getirdi
Anadolu Ajansı

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezona yavaş bir giriş yapsa da ilerleyen bölümlerde performansını yükselten ve ilk 11'de yerini alan Wilfried Zaha yedek kalınca Galatasaray'da büyük sorun çıkarttı.

Trabzonspor maçını 2 gol ve 1 asistle tamamladıktan sonra formasını Tete'ye kaptıran Wilfried Zaha, Okan Buruk ile tartıştı. Geldiği günden bu yana formunun en zirvesinde olmasına karşın Okan Buruk'un böyle bir karar vermesine şaşıran Wilfried Zaha sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmayı kafasına koydu.

Düzenli forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği için Galatasaray'ı kafasına bitiren Wilfried Zaha'nın yeni durağının Suudi Arabistan olacağı iddia edildi. Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Wilfried Zaha 10 kez gol sevinci yaşarken, takım arkadaşlarına da 5 kez gol pası verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin