Yarı final maçında şok sakatlık. Sağ aşil tendonu koptu, sedyeyle sahayı terk etti en az 8 ay sahalarda olmayacak

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının son dakikalarında şok bir sakatlık yaşandı. MKE Ankaragücü'nün başarılı Rumen futbolcusu Morutan bir anda acıyla yere yığıldı. Futbolcunun sağ aşil tendonunun koptuğu ortaya çıktı. Galatasaray Morutan için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Google Haberlere Abone ol
Yarı final maçında şok sakatlık. Sağ aşil tendonu koptu, sedyeyle sahayı terk etti en az 8 ay sahalarda olmayacak

MKE Ankaragücü'nün Rumen futbolcusu Olimpiu Morutan'ın sağ aşil tendonunun koptuğu bildirildi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş karşısında 81. dakikada sakatlanan ve sahayı sedyeyle terk eden Morutan'ın MR'ının çekildiği belirtildi.

Morutan'ın sağ aşil tendonunda kopma tespit edildiği ve 25 yaşındaki oyuncunun en kısa sürede operasyon geçireceği kaydedildi.

Sezonu kapatan Morutan'ın en az 7-8 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlık geçiren eski futbolcusu Olimpiu Morutan için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda, "Beşiktaş ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında üzücü bir sakatlık geçiren MKE Ankaragücü oyuncusu Olimpiu Morutan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; kendisinin bir an önce iyileşerek sahalara dönmesini temenni ediyoruz." denildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin