Vincenzo Montella'nın eli daha da kuvvetlenecek. Yıldız isim Türkiye Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı

Nürnberg'de sergilediği muazzam performansla başta Galatasaray olmak üzere birçok takımın transfer listesine giren Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Vincenzo Montella, Can Uzun'u Macaristan ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosuna davet edecek.

Google Haberlere Abone ol
Vincenzo Montella'nın eli daha da kuvvetlenecek. Yıldız isim Türkiye Milli Takımı'nı tercih ettiğini açıkladı
Arşiv

Ingolstadt alt yapısında yetiştikten sonra Nürnberg'e transfer olan ve bu sezon 2. Bundesliga'da attığı 11 golle fırtınalar estiren Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Ortaya koyduğu performansla henüz 18 yaşında olmasına rağmen birçok dev kulübün transfer radarına giren Can Uzun, Türkiye Milli Takımı için forma giymek istediğini Vincenzo Montella'ya iletti.

EURO 2024 Elemeleri için derin bir oyuncu havuzu oluşturmak isteyen Vincenzo Montella'nın, Can Uzun'u 22 Mart'ta Macaristan, 26 Mart'ta ise Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarının aday kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

Nürnberg ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek olan Can Uzun'un güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olarak belirlendi. Türkiye U17 Milli Takımı formasını da 12 kez terleten Can, söz konusu karşılaşmalarda 7 gol attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin