Vincenzo Montella'dan çok ilginç açıklama. Arda Güler'in oynayabilmesi iki şarta bağlı

EURO 2024 öncesi ikinci hazırlık maçında Avusturya ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. Vincenzo Montella'nın, Arda Güler hakkında yaptığı yorum ise herkesi şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Vincenzo Montella'dan çok ilginç açıklama. Arda Güler'in oynayabilmesi iki şarta bağlı
Anadolu Ajansı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında A Milli Takım yarın Avusturya ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu.

Macaristan maçındaki kadrodan değişiklikler yapabileceğini söyleyen Montella, ''Macaristan maçına göre değişiklikler görebilirsiniz. Farklı futbolcuları da başlatmak istiyorum. Cesaretli, sonuna kadar maçı kovalayan takımımızı görmek istiyorum. Son 20 metrede isabetli olan tarafın biz olmasını isterim'' dedi.

Vincenzo Montella'nın, Arda Güler hakkında yaptığı yorum ise sosyal medyada kısa sürede dikkat çekti.

Montella, ''Düzgün bir şekilde uyursam ve dinlenirsem Arda Güler 11 başlayacak'' şeklinde konuştu. Açıklamalarına şu şekilde devam eden deneyimli teknik adam, ''Hakan Çalhanoğlu son maçta en iyi maçını oynadı milli takımdaki. Çok iyi bir oyuncuya sahibiz Böyle şampiyon oyuncular eleştiriye açık oluyorlar ve bunun normal olduğunu düşünüyorum. Çok büyük bir futbolcu ve dünya standartlarında bir orta saha olduğunu söyleyebilirim'' ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin