Vincenzo Montella'dan, Arda Güler hakkında flaş yorum. EURO 2024 kadrosu şekilleniyor

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Vincenzo Montella, Real Madrid'de istediği forma şanslarını bulamadığı için mutsuz olduğu konuşulan Arda Güler için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Vincenzo Montella'dan, Arda Güler hakkında flaş yorum. EURO 2024 kadrosu şekilleniyor
Arşiv

Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Prometeon arasındaki sponsorluk anlaşmasının imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenen törende basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Montella'nın açıklamaları:

"Türkiye ve İtalya dost iki ülke. EURO24'e ulaşmak olmak beni çok mutlu ediyor. Avrupa'da başarılara imza atmak istiyoruz. Hayallerimiz, arzularımız ve heveslerimiz olacak. Bunun için sıkı çalışmalıyız. En üst seviyede olmalıyız. Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vereceğiz. Almanya'daki Türk vatandaşlarını da mutlu etmek istiyoruz. Dünya Kupası'na da gitmek istiyoruz. Şimdi hedeflerimize en yakından başlamayı planlıyoruz."

"Avrupa'da önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Evet grubu lider bitirdik ama bunlar artık geçmişte kaldı. Önümüze bakmalıyız. Hazırlıklı olup, en üst düzeyde olmalıyız. Profesyonelce ve istikrarlı bir şekilde yürümeyi sürdüreceğiz."

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

"Arda Güler'i ziyaret ettim. Çok az oynuyor. Ümit ediyorum ki bundan sonra daha fazla oynasın. Çünkü çok yetenekli bir oyuncu. Arda'yı çok dikkatle takip ediyoruz. Fiziksel olarak kim iyi durumdaysa ve biraz da maç oynamışsa, onları kadroya davet edebileceğiz."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin