Vincent Aboubakar ipleri kopardı, imzayı attı. Beşiktaş'ta kadro dışı kalmaya tahammülü kalmadı

Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Beşiktaş defterini tamamen kapattı. Vincent Aboubakar, Brezilya ekibi Corinthians ile görüşmelere başlarken transferin önümüzdeki günlerde biteceği ve Vincent Aboubakar'ın Corinthians forması giyeceği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Vincent Aboubakar ipleri kopardı, imzayı attı. Beşiktaş'ta kadro dışı kalmaya tahammülü kalmadı
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaş'ta taşlar yerinden oynamış ve birçok yıldız isim kadro dışı bırakılmıştı.

Kadro dışı bırakılan isimlerden birisi olan ve Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Vincent Aboubakar daha fazla dayanamadı ve Beşiktaş hikayesini noktalamaya karar verdi.

Brezilya basınında yer alan habere göre, Beşiktaş defterini bir daha açmamak üzere kapayan Vincent Aboubakar, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Corinthians ile görüşmelere başladı. Afrika Kupası'nda Kamerun'un başarısı için ter dökecek olan Vincent Aboubakar, menajerinin Corinthians ile son görüşmeyi yapmasının ardından Brezilya ekibine imza atacak.

Beşiktaş ile bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Vincent Aboubakar 11 golün yanı sıra 3 asist yaptı. Aboubakar, Beşiktaş formasıyla ayrıca iki kez lig şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin