Vincent Aboubakar devre arasını beklemeden veda etti. Beşiktaş'tan eski takım arkadaşının yanına gidiyor

Fenerbahçe derbisinin ardından kadro dışı kalan Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ı kafasında tamamen bitirdi. Devre arasını beklemeden Beşiktaş'tan ayrılmaya karar veren Vincent Aboubakar, Suudi Arabistan ekibi Damac ile görüşmelere başladı. Aboubakar'ın transferinde eski Beşiktaşlı Kevin N'Koudou'nun etkin rol oynayacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Vincent Aboubakar devre arasını beklemeden veda etti. Beşiktaş'tan eski takım arkadaşının yanına gidiyor
İhlas Haber Ajansı

Fenerbahçe derbisinde alınan mağlubiyetin ardından soyunma odasındaki rahat tavırları nedeniyle kadro dışı bırakılan isimlerden birisi olan Vincent Aboubakar, Beşiktaş kariyerinin sonuna geldi.

Sezona oldukça formda başlayan ve takımının gol yükünü adeta tek başına çeken Vincent Aboubakar, kadro dışı bırakılıp affedilmemesinin ardından Beşiktaş ile yollarını ayırmaya karar verdi. Suudi Arabistan ve Rusya ekiplerinin peşinde olduğu Vincent Aboubakar'ın yeni adresinin hangi takım olacağı merak edilirken; Vincent Aboubakar'ın, Suudi Arabistan ekibi Damac ile görüştüğü iddia edildi.

Görüşmelerde ilerleme kaydeden Vincent Aboubakar'ın en kısa zamanda Beşiktaş'a veda edeceği ve transferde eski Beşiktaşlı isim Kevin N'Koudou'nun etkin rol oynayacağı öğrenildi.

Beşiktaş ile bu sezon tüm kulvarlarda 22 maça çıkan Vincent Aboubakar 11 golün yanı sıra 3 asist yaptı. Aboubakar, Beşiktaş formasıyla ayrıca iki kez lig şampiyonluğu yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin