Verdiği yanıtla yine tüm takdirleri topladı. Volkan Demirel'den samimi itiraf

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu sezonu "umut sezonu" olarak gördüklerini, Hatay'ı ve takımı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini söyledi. Volkan Demirel'in heykel sorusuna verdiği cevap ise büyük takdir topladı.

Google Haberlere Abone ol
Verdiği yanıtla yine tüm takdirleri topladı. Volkan Demirel'den samimi itiraf
Anadolu Ajansı

Osman Çalgın Hatayspor Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Volkan Demirel, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitirenleri hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade etti.

Afetten etkilenenleri her zaman hatırlatmaya çalışacağını belirten Demirel, "Sizler bazen puan, oyun, başka şeyler bekliyorsunuz ama ben öyle bakmıyorum. Benim olayım başka. Bu sezonu, Hatayspor'un umut olma sezonu olarak görüyorum." dedi.

Volkan Demirel, kentteki çoğu insana umut olduklarını, 6 Şubat'ın yıl dönümünde yapılan yürüyüşte bunu hissettiklerini anlattı. Hatay'a ve Hatayspor'a sahip çıkılmasını isteyen Demirel, şöyle devam etti:

"Çok büyük bir süreç geçirdik. İnşallah bundan sonra Allah böyle bir süreci hiçbir yerde, şekilde yaşatmaz. Bir yandan da bunu yaşadığımız, gördüğümüz, hayatta kaldığımız için dua edelim, tedbirli olalım, anlatalım. Yaşamayan hiç kimse bunun ne olduğunu bilemez. Sizler, bizler çok iyi biliyoruz. Onun için hep beraber hem Hatay'ı hem Hatayspor'u en iyi şekilde temsil edeceğiz."

''HERKESİN YAPABİLECEĞİ BİR ŞEYİ YAPTIM''

Demirel, bir gazetecinin deprem döneminde yaptıkları için heykelinin dikilmesi gerektiği ifadesi üzerine, "Benim için heykelmiş, oymuş, buymuş gerek yok. İnsan olan herkesin yapabileceği bir şeyi yaptım. Bunun için de ödüllendirilmek istemiyorum. Buradaki insanı 90 dakika olsun üzüntüsüyle, sevinciyle bu ortamdan biraz çıkarabiliyorsam benim için en büyük mutluluk budur." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin