Vedat Muriqi fırtınası yeniden esecek. Altı aylığına Süper Lig'e geri döndü ve imzayı attı

Türkiye kariyerine Giresunspor ile başlayan ve başarı basamaklarını tek tek yükselerek Fenerbahçe'den, Avrupa'ya transfer olan Vedat Muriqi Galatasaray formasıyla yeniden Süper Lig'e dönmeye hazırlanıyor. Mallorca'daki formasını kaybeden Vedat Muriqi için Galatasaraylı kurmaylar kiralama formülünü devreye sokacak.

Google Haberlere Abone ol
Vedat Muriqi fırtınası yeniden esecek. Altı aylığına Süper Lig'e geri döndü ve imzayı attı
Arşiv

Uzun süreli sakatlığının ardından sahalara geri dönse de kadrodaki yerini kaybeden ve forma süresi oldukça azalan Vedat Muriqi, Galatasaray formasıyla yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor.

Giresunspor formasıyla Türkiye'ye adım atan ve golleriyle lige damga vuran Vedat Muriqi, başarı basamaklarını tek tek çıkarak önce Fenerbahçe'ye ardından da Lazio'ya transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çekti. İtalya'daki kariyeri istediği gibi gitmese de Vedat Muriqi daha sonra Mallorca formasıyla yeniden ritmini buldu.

Bu sezon yaşadığı baldır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzun süre uzak kalan Vedat Muriqi formayı eski Beşiktalı Cyle Larin'e kaptırdı. Galatasaray ise Vedat Muriqi'nin bu durumunu fırsata çevirerek Mallorca'nın kapısını kiralama teklifiyle çaldı.

Cedric Bakambu'nun takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılan Galatasaray'da, Mauro Icardi'yi yedekleyebilecek bir forvet arayışına giren Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vedat Muriqi'ye altı aylık kiralama teklifi götürdü. Türkiye'ye yeniden dönmeye sıcak bakan Vedat Muriqi'nin, İspanyol basınında yer alan habere göre Galatasaray'a evet dediği iddia edildi.

Bu sezon 15 maça çıkan Vedat Muriqi 4 gol atabilirken, 2 kez de asist yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin