Ünlü teknik direktör burnunu karıştırıp sümüğünü yedi. EURO 2024'e damga vuran görüntü!

EURO 2024'e damga vuran görüntü. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası sürüyor. Hollanda'nın Polonya'yı mağlup ettiği maçta ünlü teknik direktörü Ronald Koeman maç esnasında burnunu karıştırarak sümüğünü yedi. O anlar kameralara yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü teknik direktör burnunu karıştırıp sümüğünü yedi. EURO 2024'e damga vuran görüntü!

Hollanda, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ilk maçında 1-0 geriye düşmesine rağmen Polonya'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Hollanda teknik direktörü Ronald Koeman'ın maç esnasında yedek kulübesinde yaptığı bir hareket dikkat çekti.

61 yıl yaşındaki Hollandalı teknik adam, yedek kulübesinde otururken burnunu karıştırdı. Koeman, daha sonra burnunu karıştığı parmağını ağzına götürerek sümüğünü yedi. Bu anlar kameralara yansırken sosyal medyada da sıkça paylaşıldı.

İşte o görüntüler

KİMDİR?

Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi frikik ustaları arasında gösterilir. uzaktan attığı isabetli paslar ve sert şutlarıyla tanınmaktadır. Defansta oyun kurucu (libero) olarak görev almasına rağmen %38'lik gol ortalaması ile oynamıştır.

Futbol kariyerine Groningen takımında başlamıştır. Başlarda orta sahada görev alan Koeman, Hollanda'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmiş ve 3 sezon sonra Hollanda Eredivisie liginin güçlü takımlarından Ajax takımına transfer olmuştur. 3 sezon da Ajax'ta forma giyen Koeman, 1986-87 sezonunda başka bir Eredivisie ekibi olan PSV'ye transfer oldu.

Hollanda Eredivisie ligi ve Hollanda millî takımındaki başarılı futbolu ile Avrupa'nın büyük kulüpklerinin dikkatini çekmiş ve Hollandalı teknik direktör Johan Cruyff'un isteğiyle 1989-90 sezonunda Barcelona takımına transfer olmuştur. İspanya La Liga'da gösterdiği üstün performansla dünyaca üne kavuşmuştur. İspanya'da 6 sezonun ardından, 1995-1997 yıllarında Feyenoord'da forma giymiş ve bu takımda aktif futbol yaşantısına son vermiştir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin