Union Saint-Gilloise Fenerbahçe maçı öncesi büyük müjde. Sadece o kanaldan şifresiz izlenebilecek

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasında oynanancak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçı tek bir kanaldan şifresiz olarak ekranlara gelecek. Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki kritik maç CBC Sports'tan şifresiz yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Union Saint-Gilloise  Fenerbahçe maçı öncesi büyük müjde. Sadece o kanaldan şifresiz izlenebilecek

Trendyol Süper Lig'de oynayacağı Pendikspor maçı öncesinde 7 Mart Perşembe günü saat 23:00'te Avrupa arenasında Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de maçın hazırlıkları son sürat devam ediyor.

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi eleyerek yoluna Avrupa'da devam etmek isteyen Fenerbahçe'de kritik maç öncesi taraftarlara deplasman tribününün biletleriyle ilgili önemli bilgiler verildi. Deplasman tribün bilet fiyatının 800 TL olduğu ve bilet satışlarında Passolig kartının zorunluğu olmadığı belirtildi.

Union Saint-Gilloise-Fenerbahçe maçı öncesi araştırılan en büyük konu ise Union Saint-Gilloise-Fenerbahçe maçının hangi kanaldan şifresiz ekrana geleceği. UEFA Avrupa Ligi Konferans son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki mücadele CBC Sports ekranlarından şifresiz olarak gelecek.

7 Mart Perşembe günü saat 23:00'te başlayacak olan maçı CBC Sports'un yanı sıra EXXEN'de de canlı olarak yayınlanacak.

PORTEKİZLİ HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Anderlecht Stadyumu'nda TSİ 23:00'te başlayacak müsabakada Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro düdük çalacak. Hakem Pinheiro'nun yardımcılıklarını Bruno Jesus ile Luciano Maia yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Miguel Nogueira olacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin