UEFA Avrupa Ligi'nin gol kralı Galatasaray'a geliyor. Erden Timur sessizliğini en sonunda bozdu

Hakim Ziyech ve Tete'den istediği katkıyı alamayan Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur, Lille forması giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı'yı transfer listesine ekledi. Lille ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yusuf Yazıcı ile görüşen Erden Timur, milli oyuncuyu devre arası transfer döneminde Galatasaray kadrosuna katmak için büyük mesai harcıyor.

Google Haberlere Abone ol
UEFA Avrupa Ligi'nin gol kralı Galatasaray'a geliyor. Erden Timur sessizliğini en sonunda bozdu
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur transferdeki uzun süreli sessizliğini Yusuf Yazıcı ile bozmaya hazırlanıyor.

Hakim Ziyech ve Tete transferlerinden istediğini bulamayan Erden Timur, Galatasaray'ın hem 10 numara hem de kanat ihtiyacını Lille'de forma giyen milli oyuncu Yusuf Yazıcı ile gidermeyi planlıyor. Lille ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı'yı ara transfer döneminde Galatasaray kadrosuna katmayı hedefleyen Erden Timur milli oyuncuyla görüşerek nabız yokladı.

2020-2021 sezonunda Lille ile UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden ve 7 gol atarak gol krallığını paylaşan Yusuf Yazıcı'nın transferini bitirmek için yoğun çaba harcayan Erden Timur'un önümüzdeki günlerde yeniden Fransa'ya gidip transferdeki son pürüzleri ortadan kaldıracağı iddia edildi.

Lille formasıyla bu sezon 26 maça çıkan Yusuf Yazıcı 9 gol ve 3 asistlik performans ortaya koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin