UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk finalist Club Brugge'u saf dışı bırakan Fiorentina oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Club Brugge ile Fiorentina, Belçika'da karşı karşıya geldi. İlk maçı 3-2'lik skorla kazanan Fiorentina deplasmanda da rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve toplamda 4-3'lük skorla UEFA Avrupa Konferans Ligi finaline yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk finalist Club Brugge'u saf dışı bırakan Fiorentina oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Club Brugge ile Fiorentina kozlarını Jan Breydel Stadyumu'nda paylaştı.

Mücadeleye golle başlayan taraf oldu Club Brugge oldu. Ev sahibi ekip 20. dakikada golcü forveti Hanaken ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Mücadelede ikinci gol sesi ise 85. dakikada geldi. Fiorentina'nın kazandığı penaltı vuruşunda fileleri havalandıran Beltran skoru 1-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca ilk maçı sahasında 3-2 kazanan Fiorentina toplam skorda Club Brugge'a 4-3'lük üstünlük sağlayarak adını UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde finale yazdıran ilk takım oldu.

Fiorentina geçtiğimiz sezonun ardından bu yıl da Konferans Ligi'nde finale yükselerek büyük bir başarıya imza attı.

İKİNCİ FİNALİST YARIN BELLİ OLACAK

Yunanistan'ın Olympiakos takımı ilk maçı 4-2 kazandığı yarı final rövanşında İngiltere ekibi Aston Villa'yı ağırlayacak. Pire kentindeki Georgios Karaiskakis Stadı'nda yapılacak mücadele, yarın TSİ 22:00'de oynanacak.

Avrupa Konferans Ligi'nde final heyecanı, 29 Mayıs'ta Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaşanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin