UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde büyük sürpriz! Olympiakos, Aston Villa'ya gol oldu yağdı

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk maçları adeta gol düellosu şeklinde başladı. Çeyrek finalde temsilcimiz Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos ilk maçta Premier Lig ekibi Aston Villa'yı deplasmanda 4-2 yenerek büyük bir sürprize imza attı. İtalya'da oynanan beş gollü maçta ise Fiorentina sahasında Club Brugge'u 3-2 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde büyük sürpriz! Olympiakos, Aston Villa'ya gol oldu yağdı

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final ilk maçları adeta nefesleri kesti.

Fenerbahçe'yi penaltılarla eleyerek büyük bir sürprize imza atan Olympiakos, Aston Villa karşısında da herkesi şaşırtan bir sonuç aldı.

Eski Hataysporlu El Kaabi'nin yıldızlaşıp hat-trick yaptığı mücadelede Olympiakos, Aston Villa'yı deplasmanda 4-2'lik skorla mağlup etti ve final yolunda büyük bir avantaj yakaladı. Aston Villa'da Douglas Luiz 84. dakikada bir penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Olympiakos ile Aston Villa arasındaki rövanş mücadelesi 9 Mayıs Perşembe günü saat 22:00'de oynanacak.

FIORENTINA SON DAKİKALARDA KAZANDI

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin bir diğer yarı final maçında ise Fiorentina seyircisi önünde son dakikalarda galibiyete ulaştı.

90+1. dakikada Nzola'nın attığı golle Club Brugge'u 3-2 mağlup eden Fiorentina, Belçika'ya avantajlı skorla dönmeye başardı. Club Brugge cephesinde Onyedika kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Club Brugge ile Fiorentina arasındaki rövanş mücadelesi 8 Mayıs Çarşamba günü saat 19:45'te oynanacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin