Türkiye Futbol Federasyonu ''sakat'' demişti. İsyan ederek hakemliği bıraktığını açıkladı

TFF, Ümraniyespor-Bodrum FK maçının yardımcı hakemi Baran Eraslan'ın sakatlığı nedeniyle yerine Kemal Elmas atandığını açıkladı. Baran Eraslan ise sakatlığının olmadığını ima ederek hakemlik kariyerini bitirdi.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu ''sakat'' demişti. İsyan ederek hakemliği bıraktığını açıkladı

TFF'nin 3 Şubat'taki Ümraniyespor-Bodrumspor maçında sakatlığı nedeniyle değiştirildiğini açıkladığı hakem Baran Eraslan, hakemliği bıraktığını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, "Trendyol 1. Lig'de 3 Şubat 2024 tarihinde oynanacak olan Ümraniyespor-Bodrum FK müsabakasının yardımcı hakeminde değişiklik yapılmıştır. Dijital atama ile görevlendirilen yardımcı hakem Baran Eraslan’ın sakatlanması nedeniyle yerine Kemal Elmas atanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurur, hakemimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." denildi.

TFF'YE SİTEM ETTİ

Baran Eraslan ise, "2000 yılında başlamış hakemlik hayatıma bugün itibarıyla nokta koymuş bulunmaktayım. Üzerimde hakkı büyük olan başta ailem olmak üzere tüm hocalarıma, dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hak, hukuk bilmeyen adaletten yoksun büyüklerime de ayrıca teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin