Turizm şirketlerinden umre + maç kampanyası. Sosyal medyada bu ilanlar gündem oldu: Umre artı Galatasaray Fenerbahçe maçı 45 bin lira!

Galatasaray ile Fenerbahçe 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak Süper Kupa finali öncesi turizm şirketleri kampanyalara başladı. Umre artı Süper Kupa reklamı çıkan turizm şirketlerinin paketleri 45 bin liradan başlıyor.

Turizm şirketlerinden umre + maç kampanyası. Sosyal medyada bu ilanlar gündem oldu: Umre artı Galatasaray Fenerbahçe maçı 45 bin lira!

Büyük tartışma yaratan ancak sonucu değişmeyen Süper Kupa finali Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da 29 Aralık'ta oynanacak.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği maç öncesi turizm şirketleri de sosyal medyada ilan vermeye başladı. "Umre + Süper Kupa" kampanyası düzenleyen firmaların fiyatları 45 bin liradan başlıyor.

29 Aralık'ta Riyad'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupa Finali için taraftarlar sosyal medyada isyan etmişti. Cumhuriyet'in 100. yılında Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmaması için çeşitli kampanyalar düzenlenmişti. 

KULÜPLER TÜRKİYE DEDİ AMA...

İki kulüp de peş peşe açıklamalar yaparak finali Türkiye'de oynamak istediklerini duyurmuştu. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi tartışmalara son noktayı koydu. Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminde yaptığı konuşmada Süper Kupa maçıyla ilgili olarak, "Cumhuriyetimizin ve Federasyonumuzun 100. yılında Türk futbolunun asırlık rekabetini dünya sahnesine taşıyoruz. 29 Aralık'ta Riyad'da 100 Yılın derbisi dünya sahnesinde olacak. Futbolumuzun iki güzide kulübünün ve dünyada en büyük derbilerinden sayılan Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Turkcell Süper Kupa maçı oynanacak" ifadelerini kullandı.

HER ŞEY DAHİL PAKET!

29 Aralık Cuma günü Arabistan'ın Başkent'i Riyad'da, Al-Awwal Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın dahil olduğu maç ile umre ziyareti için turizm şirketleri paket turlar hazırladı. Buna göre hem umre ziyareti hem de maç bileti ile tüm masraflar dahil fiyatlar 45 bin liradan başlıyor. 

Al-Awwal Park Stadyumu'nun Süper Kupa finalinde boş kalacağı endişesi hakim. Turizm şirketlerinin kampanyasıyla maça ilginin artırılması hedefleniyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin