Transferi için Fenerbahçe'den izin istedi, herkesi şoka soktu. İsmail Kartal dil dökse de takımda tutamadı

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı Sebastian Szymanski, İtalyan devi Milan'ın ilgisi karşısında takımdan ayrılmayı düşünmeye başladı. İsmail Kartal, Sebastian Szymanski ile özel olarak görüşüp şu an için şampiyonluk yarışına odaklanmasını istese de Szymanski sezon sonunda Milan'ın yolunu tutacak.

Google Haberlere Abone ol
Transferi için Fenerbahçe'den izin istedi, herkesi şoka soktu. İsmail Kartal dil dökse de takımda tutamadı
Arşiv

Sezon başında Fenerbahçe'nin hem ligde hem de Avrupa'da yakaladığı müthiş galibiyet serisinin baş mimarlarından birisi olan Sebastian Szymanski, Milan'ın ilgisi karşısında sarı-lacivertli ekipten ciddi olarak ayrılmayı düşünmeye başladı.

Fenerbahçe formasıyla sezona müthiş bir giriş yapsa da haftalar ilerledikçe özellikle hücum anlamında etkisini kaybeden Sebastian Szymanski, Milan'ın radarına girdi. Sarı-lacivertli formayla sergilediği performansla Milan'ın dikkatini çeken Sebastian Szymanski kariyerinde önemli bir sıçrama yapmak adına İtalyan devinden gelen teklife sıcak baktı.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Sebastian Szymanski ile görüşüp odağını şu an için şampiyonluk mücadelesine vermesi gerektiğini söylese de Polonyalı yıldız sezon sonunda yuvadan uçmayı düşünüyor.

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 46 maça çıkan Sebastian Szymanski 12 gol ve 14 asistle toplam 26 gole katkı sağladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin