Transfer resmiyete bindi. Galatasaray ezeli rakibinin vazgeçilmez isminin aklını çelmeyi başardı

Trabzonspor ile yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde ilerleme kaydedemeyen Anastasios Bakasetas için Beşiktaş'ın ardından Galatasaray da devreye girdi. Galatasaray, Anastasios Bakasetas'ın menajeriyle anlaşma sağlarken, Trabzonspor yöneticileriyle de bir araya gelip transferi resmiyete dökmeyi planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Transfer resmiyete bindi. Galatasaray ezeli rakibinin vazgeçilmez isminin aklını çelmeyi başardı

Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve yapılan iki yeni sözleşme görüşmesinde de istediği maaşı alamadığı için bordo-mavili ekibin teklifini reddeden Anastasios Bakasetas adım adım Galatasaray'a geliyor.

Trabzonspor'dan ayrılması neredeyse kesinleşen ve başta Beşiktaş olmak üzere Fatih Terim'in yönettiği Panathinaikos'un da radarında olan Anastasios Bakasetas için Galatasaray sürpriz bir adım attı ve hem Beşiktaş'ı hem de Panathinaikos'u geride bırakarak transferde en avantajlı konuma geçen takım oldu.

Galatasaray, Dries Mertens ile yolların ayrılacak olmasından ötürü 10 numara için arayışlarını hızlandırırken sürpriz bir hamleyle Anastasios Bakasetas'ın menajeriyle görüştü ve oyuncuyla kesin olarak anlaşma sağladı. Dün oynanan Antalyaspor maçında da kadroda yer almayan Anastasios Bakasetas'ın Galatasaray formasını birkaç pürüzün halledilmesinin ardından giymesi bekleniyor.

Bu sezon Trabzonspor formasıyla 18 maça çıkan Anastasios Bakasetas 5 gol ve 3 asistle, 8 gole direkt katkı verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin