Trabzonspor'u yarı yolda bıraktı. Uğurcan Çakır ezeli rakibe transferi için izin istedi

Uğurcan Çakır ile yeni sözleşme imzalayan Trabzonspor büyük bir şok yaşadı. Galatasaray'ın yoğun ilgisi karşısında kayıtsız kalamayan Uğurcan Çakır sezon sonunda Galatasaray'a transfer olmak için Trabzonspor yönetiminden izin istedi. Fernando Muslera'nın ardından kaleyi güvenilir bir eldivene bırakmak isteyen Galatasaray ise Uğurcan Çakır için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'u yarı yolda bıraktı. Uğurcan Çakır ezeli rakibe transferi için izin istedi
Anadolu Ajansı

Fernando Muslera ile sezon sonunda yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Trabzonspor'un kaptanı ve vazgeçilmeyen ismi Uğurcan Çakır için 15 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Galatasaray, sarı-kırmızılı formayla birçok başarı kazanarak adını kulüp tarihine yazdıran Fernando Muslera ile ilerleyen yaşı nedeniyle sezon sonunda yolları ayırmayı düşünürken senelerdir hayalini kurduğu Uğurcan Çakır transferi için bu kez büyük oynamaya karar verdi.

Trabzonspor'daki misyonunu tamamladığını düşünen ve 2027 yılına sözleşmesi bulunmasına rağmen takımdan ayrılarak Galatasaray'a gitmek istediğini söyleyen Uğurcan Çakır için bordo-mavili 15 milyon Euro talep ederken, Galatasaray'ın bu bedeli hemen ödeyebileceği iddia edildi.

2016 yılından bu yana Trabzonspor forması giyen ve bordo-mavili ekibin yıllar sonra kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır, milli takım formasını da 26 kez terletti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin