Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür yeni takımına imza atmak için yola çıktı

Trabzonspor'da kadro dışı kalmasının ardından Hull City ile anlaşma sağlayan Abdülkadir Ömür yeni kulübü ile sözleşme imzalamak için İngiltere'ye gitti.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor'da kadro dışı kalan Abdülkadir Ömür yeni takımına imza atmak için yola çıktı
Arşiv

Trabzonspor’da geçtiğimiz haftalarda kadro dışı kalan ve antrenmanlarını takımdan ayrı sürdüren Abdülkadir Ömür, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’e transfer olacağı öğrenildi. 

Her iki kulüp yetkililerinin transferle ilgili prensipte anlaşmaya vardığı, oyuncunun bonservis ücreti ile bir sonraki satıştan talep edilecek pay üzerine görüşmelerin ise sürdüğü belirtildi. İngiliz basınına göre ise Hull City bu transfer için 4 milyon sterlin bonservis bedeli ödeyecek. Trabzon’dan ayrıldığı ifade edilen 24 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünün ardından İngiliz ekibine imza atması bekleniyor.

Trabzonspor formasıyla bugüne kadar 211 resmi maça çıkan Abdülkadir Ömür, bu maçlarda 25 gol ve 36 asistlik bir performans sergilemişti. 

Abdüldakir Ömür'ün kariyerini sürdüreceği Hull City'de, Ozan Tufan da oynuyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kulüp, İngiltere Championship'te sekizinci sırada yer alıyor. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin