Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe'de durmaya sabrı kalmadı. Bavulunu toplayıp gidiyor

Trabzonspor maçında çenesine isabet eden madde nedeniyle kanlar içinde kalan ve maç sonunda da bir taraftarın yumruklu saldırısına uğrayan Dominik Livakovic, Fenerbahçe kariyeriyle ilgili flaş bir karar aldı. Livakovic, Trabzonspor maçında gördüklerinin ardından Fenerbahçe kariyerini sonlandırma kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor maçının ardından Fenerbahçe'de durmaya sabrı kalmadı. Bavulunu toplayıp gidiyor
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı bitiş düdüğünün ardından tüm dünya basınında manşetleri süsledi.

Trabzonspor taraftarının sahaya inmesi ve Fenerbahçeli futbolcularla fiziksel temas yaşamasının ardından sarı-lacivertli ekibin tecrübeli kalecisi Dominik Livakovic aldığı kararla İsmail Kartal ve Ali Koç'u şaşkına çevirdi.

Maç boyunca kale arkasından atılan birçok maddeye maruz kalan Livakovic, isabet eden bir cisim nedeniyle çenesinde kanama gerçekleşti. Bu olayın ardından ise maçın bitiş düdüğüyle bir Trabzonspor taraftarı Dominik Livakovic'e yumruk attı.

Futbol hayatı boyunca böyle bir şeye tanıklık etmediğini söyleyen Dominik Livakovic maruz kaldığı şiddet olaylarının ardından Fenerbahçe kariyerini noktalama kararı aldı. ''Benim için burası bitti'' diyen Dominik Livakovic bu tavrıyla kulüpte şok etkisi yarattı. Dominik Livakovic, Fenerbahçe formasıyla bu sezon çıktığı 38 maçın 16'sında kalesini gole kapadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin