Trabzonspor maçında sahada olacak mı? İsmail Kartal, Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı hakkında konuştu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde, Union SG'yi eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mert Hakan Yandaş'ın son durumu hakkında da bilgi verdi.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor maçında sahada olacak mı? İsmail Kartal, Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı hakkında konuştu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika ekibi Union SG'yi toplamda 3-1'lik skorla eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Çeyrek finale yükseldikleri için çok mutlu olduğunu söyleyen İsmail Kartal, ''İlk maçta istediğimizi aldık. Bugün de aynı ciddiyetle ve stratejiyle maça başladık. Rakibimiz, ikinci yarıya daha arzulu ve istekli başladı. Sonrasında golü de buldular. Takımda bazı sakatlar var ve hafta sonu önemli bir maçımız var. Bunları da göz önüne alarak bir plan yaptık ve planımız tuttu'' dedi.

Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Mert Hakan Yandaş'ın son durumu hakkında da konuşan İsmail Kartal, ''Mert Hakan'ın hafta içi kasığında ufak bir problem vardı. Doktorumuz 1-2 gün dinlendirilebilir dedi. Bu sabah ise doktorumuz Mert Hakan için oynayabilir dedi. Oyuna girdi ve arka adalesinde bir çekme oldu'' şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin