Trabzonspor, Gaziantep FK'yı geriden gelip mağlup etti. Paul Onuachu alev aldı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Gaziantep FK'yı 2-0 geriye düşmesine rağmen 4-2 mağlup etti. Trabzonspor'da, Paul Onuachu 3 gol ve 1 asistlik performansıyla galibiyetin mimarı oldu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor, Gaziantep FK'yı geriden gelip mağlup etti. Paul Onuachu alev aldı

Trendyol Süper Lig'de üçüncülük mücadelesi veren Trabzonspor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada düşme potasından uzaklaşmak isteyen Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi.

Trabzonspor sahasında 2-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı ve üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Trabzonspor'un gollerini Paul Onuachu(3) ve Enis Bardhi kaydederken; Gaziantep FK'nın golleri Denis Dragus ve Deian Sorescu'dan geldi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 58'e yükseltti, Gaziantep FK 34 puanda kaldı. Bordo-mavili ekip önümüzdeki hafta Samsunspor deplasmanına konuk olacak. Gaziantep FK ise sahasında Hatayspor'u ağırlayacak.

PAUL ONUACHU MAÇIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Uzun süreli sakatlığının ardından Gaziantep FK karşısında şans bulan Paul Onuachu maçın seyrini değiştiren isim oldu. Mücadeleyi 3 gol ve 1 asistle tamamlayan golcü isim takımının galibiyetinde kilit rol oynadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin