Trabzonspor galibiyetinin ardından Okan Buruk'tan flaş sözler: Galatasaray'ı karıştıracak şeyler yapılmaya çalışılıyor

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden ve lider Fenerbahçe ile puanını eşitleyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor galibiyetinin ardından Okan Buruk'tan flaş sözler: Galatasaray'ı karıştıracak şeyler yapılmaya çalışılıyor
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Trabzonspor'u deplasmanda 5-1 yenerek puanını 54'e yükseltti ve lider Fenerbahçe ile aynı puana geldi.

Trabzonspor galibiyetinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk derbi mücadelesini değerlendirdi. Okan Buruk, ''Çok yoğun bir sezondan geçiyoruz. Çok güvendiğimiz bir kadro var. Farklı mevkilerde farklı oyuncular denedik. Oyuncuları devamlı asıp kesiyoruz, sosyal medya üstünden de çok oluyor'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Buruk, ''Geçen hafta da Ndombele üstünden yapılmaya çalışıldı. Öncesinde Zaha, Icardi, Davinson... Galatasaray'ı karıştıracak şeyler yapılmaya çalışılıyor. Bir mottomuz var: Kenetlenelim, başka Galatasaray yok. Oyuncularımıza zarar vermeye çalışan insanlara izin vermeyelim. Yeni gelen oyuncular için de sabır gerekiyor. Her oyuncudan zamanla performans alacağız'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin