Trabzonspor beş haftalık galibiyet özlemini Hatayspor karşısında dindirdi

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Hatayspor'u, Trezeguet ve Bardhi'nin golleriyle 2-0 yenerek beş hafta sonra üç puana ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor beş haftalık galibiyet özlemini Hatayspor karşısında dindirdi
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor kendi saha ve seyircisi önünde Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'u ağırladı.

İlk yarısı golsüz sona eren mücadeleyi Trabzonspor, 49. dakikada Trezeguet ve 77. dakikada Enis Bardhi'nin attığı gollerle 2-0 kazanmayı başardı. Abdullah Avcı'nın takımı bu sonucun ardından beş maçlık galibiyet hasretine de son verdi.

Trabzonspor bu galibiyetin ardından 40 puana yükselirken, Hatayspor 28 puanda kaldı. Trabzonspor önümüzdeki hafta Pendikspor deplasmanına konuk olacak. Hatayspor ise sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

MEUINER İKİ ASİSTLE BAŞLADI

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Thomas Meuiner, bordo-mavili formayla iyi bir başlangıç yaptı. Gençlerbirliği ile oynanan kupa mücadelesinin ikinci yarısında oyuna dahil olan ve asist yapan Meuiner, bugünkü ilk golde de gol pasını veren isim oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin