Tottenham deplasmanında Erling Haaland şov. Manchester City bitime bir hafta kala Arsenal'in önüne geçti

İngiltere Premier Lig'de Manchester City konuk olduğu Tottenham'ı, 51. ve 90+1. dakikada Erling Haaland'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonucun ardından puanını 88'e yükselten Manchester City bitime bir hafta kala 86 puanlı Arsenal'in önüne geçti ve liderlik koltuğuna oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Tottenham deplasmanında Erling Haaland şov. Manchester City bitime bir hafta kala Arsenal'in önüne geçti

İngiltere Premier Lig'de Arsenal ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, Tottenham deplasmanına konuk oldu.

İlk yarısı golsüz biten mücadelede gol perdesini 51. dakikada Erling Haaland açtı. Kevin De Bruyne'nin ceza sahasına çevirdiği pası ağlara yollayan Erling Haaland takımını 1-0 öne geçirdi. 90+1. dakikada Manchester City'nin kazandığı penaltıda fileleri havalandıran Haaland skoru 2-0'a getirdi ve maçın skorunu belirledi.

Bu sonucun ardından Manchester City puanını 88'e yükseltti ve bitime bir hafta kala 86 puanlı Arsenal'in önüne geçti. Kötü gidişati durduramayan Tottenham ise 63 puanda kaldı.

Manchester City, Premier Lig'in 38. ve son haftasında sahasında West Ham United'ı ağırlayacak. Arsenal ise son maçında kendi seyircisi önünde Everton'ı konuk edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin