TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den tepki çeken Faruk Koca açıklaması

Hakem Halil Umut Meler'in uğradığı saldırı ve liglerin süresiz olarak ertelenmesi kararı hakkında basın toplantısı düzenleyen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin 19 Aralık Salı günü tekrar başlayacağını açıkladı. Bu açıklama sırasında Büyükekşi'nin Meler'e yumruk atan Faruk Koca hakkındaki sözleri tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den tepki çeken Faruk Koca açıklaması
AA

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'in, olaydan sonra istifa eden Ankaragücü Başkanı Faruk Koca dahil 3 kişi tarafından yumruklu ve tekmeli saldırıya uğramasına ilişkin basın toplantısı yaptı.

TFF Yönetim Kurulu'nun bugün liglerin süresiz olarak ertelenmesi kararı hakkında yaptığı toplantının ardından kameraların karşısına geçen Büyükekşi, hastaneden taburcu edilen Halil Umut Meler'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Büyükekşi, "Kendisini iyi gördük. 12 günlük bebeği ile ailesine kavuşuyor. Allah bir daha böyle bir olayı futbolun hiçbir paydaşına yaşatmasın" dedi.

TEPKİ ÇEKEN SÖZLER

Ekşi, Hakem Meler'e saldıran, tutuklu eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakkında ise "Faruk başkanımızı yıllardan beri tanıyoruz, böyle bir kişi değildir. Bir sağlık durumu mu oldu bilmiyoruz. Ankaragücü ve Faruk Bey ile ilgili gerekli sevkleri yaptık" dedi.
Ekşi'nin bu sözleri sosyal medyada tepki çekti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin