Teklifi kabul etti, Türkiye'ye geri dönmek için gün sayıyor. Fatih Terim, Panathiniakos macerasını bir anda silip attı

Panathinaikos'a imza attığı günden bu yana manşetlerden düşmeyen Fatih Terim hakkında ortaya atılan Türkiye iddiası bir anda ortalığı karıştırdı. Yunan basını Fatih Terim'in, Panathinaikos ile sözleşmesini tamamlamasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun başına geçeceğini iddia etti. Yakın çevresinin Fatih Terim'e yaptığı baskının ardından deneyimli ismin gelecek bu teklife evet demesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Teklifi kabul etti, Türkiye'ye geri dönmek için gün sayıyor. Fatih Terim, Panathiniakos macerasını bir anda silip attı
Arşiv

Panathinaikos'a imza atmasının ardından Türkiye'den yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Fatih Terim hakkında Yunan basınının ortaya attığı iddia gündeme bomba gibi düştü.

Yunanistan Ligi'nde normal sezonun sona ermesinin ardından Play-Off sisteminde oynadığı ilk maçtan galibiyetle ayrılan Fatih Terim, Panathinaikos ile şampiyonluk hedeflerken Yunan basınından Pao Pantou flaş bir teklifin yapıldığını öne sürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi'nin sezon sonunda görevi bırakacağını söyleyen Pao Pantou, TFF'nin başına geçmesi en muhtemel ismi Fatih Terim olarak gösterdi. 

Panathinaikos ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunan ve sözleşme süresi bitmeden takımından ayrılmak istemeyen Fatih Terim'in aklına yakın çevresi girince ibre bir anda tersine döndü. Fatih Terim'in yakın çevresi Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı teklifini gözü kapalı kabul etmesini söylerken, deneyimli teknik adamın da fikri bu baskılar sonucunda değişti.

Panathiniakos ile 18 maça çıkan Fatih Terim; 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin