Taraftarlarla tartışınca görevine son verildi. Galatasaray Ekmas, Zvezdan Mitrovic ile yollarını ayırdı

Galatasaray Ekmas'ın, JDA Dijon maçının ardından sarı-kırmızılı tribünlerle tartışan Başantrenör Zvezdan Mitrovic’in sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Google Haberlere Abone ol
Taraftarlarla tartışınca görevine son verildi. Galatasaray Ekmas, Zvezdan Mitrovic ile yollarını ayırdı
Anadolu Ajansı

Basketbol Şampiyonlar Ligi mücadelesinde JDA Dijon karşısında 25 sayılık üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 93-96’lık skorla mağlup ayrılan Galatasaray Ekmas'ta koç Zvezdan Mitrovic, karşılaşmanın ardından taraftarlarla tartışmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp, Karadağlı anternör ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2022/23 sezonu son bölümünden itibaren Galatasaray Ekmas Başantrenörü olarak görev yapan Zvezdan Mitrović ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Geçtiğimiz sezon Mayıs ayında getirildiği Erkek Basketbol A Takım Başantrenörlüğü görevi süresince kulübümüze vermiş olduğu emekler için Zvezdan Mitrović'e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

''İSTİFA EDECEK SEBEP GÖREMİYORUM'' DEMİŞTİ

JDA Dijon maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlarla tartışan Mitrovic, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" şeklindeki soru üzerine ise, "İstifa edecek bir sebep göremiyorum. Bunu neden sorduğunuzu bilmiyorum. Bu çok ilginç. Basın toplantılarında ilk kez soru soran birini görüyorum. Oldukça profesyonel. Bilmiyorum belki de hali hazırda son 16 turu oynarken ve çeyrek final hedefimiz varken sen beni kovardın" sözlerini sarf etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin