Tam 15 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek. Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının raporu hazırlandı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi sonrası gözler Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na çevrildi. Yaşanan olaylar nedeniyle mücadelenin oynandığı haftayı takip eden hafta içi açıklanması beklenen karar sekteye uğrarken, PFDK'ya hangi isimlerin sevk edileceği netlik kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Tam 15 futbolcu PFDK'ya sevk edilecek. Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe maçının raporu hazırlandı
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ortaya konan mücadeleden çok taraftarların neden olduğu olayla gündeme geldi.

Bitiş düdüğünün ardından sahaya atlayan ve orta sahada kutlama yapan Fenerbahçeli futbolculara saldıran bordo-mavili taraftarlar, sarı-lacivertli futbolcularla fiziksel temas yaşadı.

Özellikle Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel ve Jayden Oosterwolde, Trabzonsporlu taraftarlarla yumruklaşırken; maç boyunca da sahaya birçok yabancı madde atıldı.

PFDK olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevklerini yaptıkları detaylı incelemenin ardından açıklayacağını belirtirken, Umut Eken hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe cephesinden hangi isimlerin raporda yer alacağını yaptığı paylaşımla duyurdu.

Umut Eken'in özel haberine göre; Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinin PFDK sevkleri yarın gerçekleştirilecek ve her iki kulüp dışında 15 civarı oyuncu, teknik kadro çalışanı ve kulüp personeli ile ilgili sevk olacak.

Trabzonspor cephesinde Egemen Korkmaz, Muhammed Taha Tepe ve akredite kulüp personelleri; Fenerbahçe'de ise Osayi-Samuel, Oosterwolde, Batshuayi İrfancan Eğribayat, Furkan Onur Akyüz ve akredite kulüp personelleri PFDK'ya sevk edilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin