Talisca, Türkiye'yi yeniden sallamaya geliyor. Israra dayanamadı, üç yıllık imzayı şartları konuşmadan attı

Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca, Türkiye özlemine daha fazla dayanamadı ve Beşiktaş'ın teklifine evet dedi. Beşiktaş formasıyla harikalar yaratan Anderson Talisca, Al-Nassr ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmama kararı aldı. Anderson Talisca, Beşiktaş'a haber yollayarak siyah-beyazlı ekipte yeniden forma giymek istediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Talisca, Türkiye'yi yeniden sallamaya geliyor. Israra dayanamadı, üç yıllık imzayı şartları konuşmadan attı
Arşiv

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana bir daha Türkiye'ye ne zaman döneceği merak edilen Anderson Talisca bu yaz kafalardaki soru işaretlerini silmeye hazırlanıyor.

Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olan ve Al-Nassr formasıyla da istatistikleri altüst eden Anderson Talisca'nın adı özellikle geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray ile hayli sık anılmıştı. Galatasaray'ın yaptığı teklifi reddeden ve kariyerine Al-Nassr'da devam etmek isteyen Anderson Talisca, Beşiktaş'a haber yollayarak sezon sonunda siyah-beyazlı formayı yeniden giymek istediğini söyledi.

Al-Nassr ile sözleşmesini kesinlikle uzatmayı düşünmeyen ve ne kadar maaş verilirse verilsin takımdan ayrılmayı kafasına koyan Anderson Talisca'nın, Fernando Santos ile de çalışmayı çok istediği öğrenildi. Brezilya basınında yer alan bir iddiaya göre ise Talisca şimdiden Beşiktaş'a üç yıllık imza attı.

Beşiktaş formasıyla lig şampiyonluğu yaşayan Anderson Talisca, siyah-beyazlı ekiple çıktığı 80 maçta 37 gol ve 14 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin