Talip çıktı, Galatasaray ayrılığa onay verdi. 40 maçta görev alan isim bedavaya gidiyor

Galatasaray'ın bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Tete ülkesi takımlarından Flamengo'ya dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray, bu sezon 40 maçta görev almasına rağmen beklenilen performansın çok altında kalan Tete için Flamengo'dan gelen kiralama teklifini kabul etti. Tete'nin transferinin yaz transfer döneminde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Talip çıktı, Galatasaray ayrılığa onay verdi. 40 maçta görev alan isim bedavaya gidiyor
Anadolu Ajansı

Galatasaray'ın zorlu bir hukuki sürecin ardından Shakhtar Donetsk'ten bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Tete ülkesine dönmeye hazırlanıyor.

Okan Buruk tarafından bu sezon 40 maçta forma giymesine rağmen yalnızca 3 gol ve 6 asistlik katkı verebilen ve son maçlarda süresi iyice azalan Tete'ye, Brezilya ekibi Flamengo talip oldu.

Okan Buruk'un önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Tete için Flamengo'dan gelen kiralama teklifini kabul ettiği öğrenildi. Galatasaray kariyeri beklediği gibi geçmeyen Tete'nin de ülkesine dönerek yeni bir maceraya atılmak için hazır olduğu iddia edildi.

Galatasaray'a transfer olduğunda piyasa değeri 25 milyon Euro olan Tete'nin şu anki mevcut piyasa değeri ise 14 milyon Euro'ya kadar düştü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin