Takım otobüsüne bombalı saldırı. Ligden çekilme kararı aldılar

Brezilya Ligi'nde Sport Recife ile Fortaleza arasında oynanan maç sonrası taraftarlar Fortaleza otobüsüne bomba attı ve altı futbolcu hastanelik oldu. Yaşanılan olayın ardından Fortaleza ligden çekilme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Takım otobüsüne bombalı saldırı. Ligden çekilme kararı aldılar

Brezilya Copa do Nordeste'de Sport Recife ile Fortaleza arasında oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası Fortaleza takım otobüsüne saldırı gerçekleşti.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; taraftarlar, Sport Recife karşılaşması sonrası Fortaleza takım otobüsüne saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda taraftarların takım otobüsüne taş ve bomba attığı, ayrıca altı oyuncunun da hastanelik olduğu belirtildi.

Fortaleza'nın forvet oyuncusu Thiago Galhardo, saldırıya uğradıkları anda sosyal medya hesabından canlı yayın açtı ve yetkililerden yardım istedi. Fortaleza takımında yararlanan futbolcuların Titi, Britez, Joao Ricardo, Sasha, Dudu ve Escobar olduğu ifade edildi. Kulübün CEO'su Marcelo Paz, başkan Alex Santiago ve yönetim kurulu üyeleri sporculara hastaneye kadar eşlik etti. Takımın geri kalan oyuncuları ise otele döndü.

Edinilen bir başka bilgiye göre ise Fortaleza yöneticileri yaşanılan bu olayın ardından ligden çekileceklerini ve maçlara çıkmayacaklarını açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin