Süper Lig'e yükselen ilk takım Eyüpspor oldu. Arda Turan peri masalını mutlu sonla tamamladı

Trendyol 1. Lig'in 29. haftasında sahasında Altay'ı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Eyüpspor bitime beş hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım oldu.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e yükselen ilk takım Eyüpspor oldu. Arda Turan peri masalını mutlu sonla tamamladı
Anadolu Ajansı

Geçtiğimiz hafta Adanaspor deplasmanında aldığı mağlubiyetle Trendyol Süper Lig hayallerini bu haftaya bırakan Eyüpspor sahasında Altay'ı konuk etti.

Arda Turan'ın ekibi Altay'ı 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek puanını 67'ye çıkardı ve bitime beş hafta kala Trendyol Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım oldu. Eyüpspor'a galibiyeti getiren golleri Bruno(2), Recep Niyaz ve Regattin kaydetti. Altay'ın tek golü ise Deniz Kadah'tan geldi.

Eyüpspor kalan maçlarında; Manisa FK, Boluspor, Şanlıurfaspor, Göztepe ve Erzurumspor ile mücadele edecek.

ALTAY LİGE VEDA EDEN İKİNCİ TAKIM OLDU

Eyüpspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından 15 puanda kalan Altay, Giresunspor'un ardından Trendyol 1. Lig'e veda eden ikinci takım oldu.

ARDA TURAN'DAN İLK SÖZLER

Teknik direktörlüğünün ilk yılında Eyüpspor'u Süper Lig'e taşımayı başaran Arda Turan, ''Çok çalıştık. Çok hak ettik. Her gün nasıl daha iyi yaparız diye çalıştık. Benim takımım herkesten daha çok çalıştı, sahada oyunu güzelleştirmeye çalıştık. Oyuncularımla gurur duyuyorum'' dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin