Süper Lig'e yeniden hoş geldin Yusuf Yazıcı. Anlaşma tamamlandı, imzalar atılıyor

Lille forması giyen ve son maçlarda attığı gollerle dikkat çeken Yusuf Yazıcı, Süper Lig'e Beşiktaş formasıyla geri dönüyor. Yeni Başkan Hasan Arat, Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı ile görüşerek milli oyuncuyu Beşiktaş forması giymeye ikna etti.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e yeniden hoş geldin Yusuf Yazıcı. Anlaşma tamamlandı, imzalar atılıyor

Kadroda köklü değişiklikler yapmaya hazırlanan Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat ara transfer dönemindeki ilk hedefini Yusuf Yazıcı olarak belirledi.

Lille forması giyen ve son haftalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı için transfer girişiminde bulunacak olan Beşiktaş sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı ile sözlü olarak anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ancak formda görüntüsünden bir hayli uzak olan Yusuf Yazıcı, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kaydettiği 4 golle eski günlerine yeniden dönüş sinyali verdi.

2020-2021 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde attığı 7 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Yusuf Yazıcı, Lille formasıyla bu sezon 21 maçta görev aldı. Piyasa değeri 20 milyon Euro'yu bulan Yusuf Yazıcı'nın güncel değeri şu an 9 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin