Süper Lig'e yeniden hoş geldin Vedat Muriqi. İmzayı attı, golleri sıralamak için sabırsızlanıyor

Konyaspor karşısında alacağı 1 puanla şampiyonluğunu ilan etmek isteyen Galatasaray yeni sezonun ilk hedefini Vedat Muriqi olarak belirledi. Forvet bölgesinde Mauro Icardi'yi zorlayabilecek bir isim arayan Galatasaray, Mallorca forması giyen Vedat Muriqi için şimdiden girişimlere başladı. Türkiye'yi özleyen Vedat Muriqi'nin de transfere sıcak baktığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e yeniden hoş geldin Vedat Muriqi. İmzayı attı, golleri sıralamak için sabırsızlanıyor
Arşiv

24. şampiyonluğunu kovalayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk bir yandan da takımı önümüzdeki sezon için için de kuvvetlendirmenin yollarını ararken transfer listesinin ilk sırasına Vedat Muriqi'yi ekledi.

Mauro Icardi'nin olmadığı maçlarda bu sezon forvet hattında oldukça zorlanan Okan Buruk, Süper Lig'i oldukça yakından tanıyan Vedat Muriqi'nin transferi için şimdiden sarı-kırmızılı kurmaylara direktif verdi. İspanya'dan ayrılmak isteyen ve Türkiye'yi özlediği iddia edilen Vedat Muriqi'nin de Galatasaray'ın yapacağı teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Lazio'dan 8 milyon Euro bonservis karşılığında Mallorca'ya transfer olan Vedat Muriqi bu sezon beklentilerin altında kaldı ve 32 maçta 6 kez gol sevinci yaşayabildi. Vedat Muriqi'nin Mallorca ile mevcut sözleşmesi 2027 yılında sona eriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin