Süper Lig'e yeniden hoş geldin Enner Valencia. İki yıllık imzayı gözünü kırpmadan atıyor

Fenerbahçe ile kariyer sezonunu yaşadıktan sonra Internacional'e transfer olan Enner Valencia, Beşiktaş'ın transfer listesine girdi. Vincent Aboubakar konusunda hala belirsizlik yaşayan Beşiktaş, forvet sorununu Fenerbahçe'de gol krallığı yaşayan Enner Valencia ile çözmeyi planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig'e yeniden hoş geldin Enner Valencia. İki yıllık imzayı gözünü kırpmadan atıyor
Arşiv

Trendyol Süper Lig'de oynadığı son maçta Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ederek üzerindeki ölü toprağı atan Beşiktaş, Fernando Santos ile de sözleşme imzaladıktan sonra rotasını transferlere çevirdi.

Fernando Santos ilk açıklamasında kadro dışı kalan oyuncularla ilgili henüz karar vermediğini söylerken, Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar'ın takımdaki geleceği ciddi anlamda sorgulanıyor. Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın takımdan ayrılması durumunda ise geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla ligde tam 29 gol atarak gol krallığını tacını alan Enner Valencia'nın peşine düştü.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile maaş konusunda anlaşamayan ve bedelsiz bir şekilde Brezilya ekibi Internacional'e transfer olan Enner Valencia yeni takımına istediği şekilde başlayamasa da daha sonra form tutmayı başardı.

Beşiktaş'ın transfer listesinde ilk sıralarda olan Enner Valencia için menajerlerin temasa geçtiği ve ilk etapta 34 yaşındaki Valencia'nın iki senelik kontrat istediği öğrenildi. Fenerbahçe formasıyla birçok rekora imza atan Enner Valencia'nın güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin