"Süper Lig şampiyonluğu mu, Konferans Ligi şampiyonluğu mu?" sorusuna İsmail Kartal'dan yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
"Süper Lig şampiyonluğu mu, Konferans Ligi şampiyonluğu mu?" sorusuna İsmail Kartal'dan yanıt
Arşiv

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Union Saint Gilloise ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Eşleşmeyle ilgili genel bir değerlendirme yapan İsmail Kartal, "Maçın değerlendirmesini oynamadan yapamayacağıma göre rakiple ilgili konuşmamız gerekiyor. Rakibi yeterince izledik. Yaptığımız analizler sonucunda çok iyi bir takım olduğunu, savunmada ve hücumda organize olduklarını gördük. Ekibimizle izledik ve oyuncularıma aktardık. Güçlü bir takımız ve hedefimiz var. İyi bir oyunla İstanbul'a en iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

"Süper Lig şampiyonluğu mu, Konferans Ligi şampiyonluğu mu" sorusuna İsmail Kartal, "İkisini birden isterim" cevabını verdi.

Sahaya en iyi 11'ini süreceğini belirten İsmail Kartal, "Elimizdeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip, istediğim oyunu ortaya koyacak en iyi 11'i sahaya süreceğim. 3 günde bir maç oynuyoruz ama bizim için en önemli maç yarın. En iyi sonucu alabileceğim oyuncularla sahaya çıkacağım. Bu konuda iyi çalıştığımı düşünüyorum" diye konuştu.

Batshuayi'nin yarın maça 11'de başlayıp başlamayacağına dair soruyu İsmail Kartal, "Batshuayi çok duygusal bir çocuk ve çok iyi bir oyuncu. Hangi maçta neler vereceğini çok iyi biliyorum. Bizim için lig de, Avrupa da çok önemli. ekibimle bir toplantı yapıp son kararı vereceğim" şeklinde cevapladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin