Süper Kupa öncesi Fenerbahçe'den bir flaş karar daha. İsmail Kartal'ın yerine o isim sahada olacak

Fenerbahçe, Süper Kupa finaline U-19 takımıyla çıkmaya hazırlanırken takımın başında Zeki Murat Göle'nin yer alabileceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Süper Kupa öncesi Fenerbahçe'den bir flaş karar daha. İsmail Kartal'ın yerine o isim sahada olacak
Arşiv

2022-2023 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray tam kadro Şanlıurfa'ya giderken, Fenerbahçe ise U19 takımıyla finale çıkacak. Sarı-lacivertlilerin sahaya 9 kişiyle çıkacağı ve 3 oyuncunun sakatlık sebebiyle saha kenarına gelmesiyle maçın 3-0 hükmen Galatasaray lehine sonuçlanacağı iddia ediliyor.

ZEKİ MURAT GÖLE TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

Fenerbahçe'de bu müsabakada ise takımın başında İsmail Kartal yer almayacak. Sports Digitale'nin haberine göre; Akademi antrenörlerinin 'A Takım Sözleşmesi' olmadığı için, Süper Kupa'ya U19 Takımı'nın başında A Takım antrenörü Zeki Murat Göle çıkacak.

44 yaşındaki teknik direktör daha önce Fenerbahçe'nin başında takımı yönetmişti. Geçici olarak göreve getirilen ve uzun süre takımın yardımcı antrenörlüğünü yapan Zeki Murat Göle, sarı-lacivertli ekibin başında 1'i Türkiye Kupası olmak üzere 4 resmi maça çıktı.

Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin